Palvelut

Hinnastostamme löydät kaikki kauneushoitolan ja parturi-kampaamon palvelut

HUOM! Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme 50% palvelun hinnasta!

Detoxkasvohoito 

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Mantelihappokuorinta ja raikas geelinaamio tekevät ihostasi hehkeän ja kirkkaan.

Detox – kasvohoito ihonpuhdistuksella 

Kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella.

Moisturising – kasvohoito 

Kosteuskylpy iholle. Palauttaa ihon optimaaliseen tilaan ja kosteuden kuivalle iholle. Edistää solujen normaalia toimintaa. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Tasapainoinen ja uudistunut iho.

Sensitive – kasvohoito 

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä. Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoidon sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenevät ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa-iholle.

Purifying – kasvohoito 

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Solujen luonnollisen ’bakteeriflooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa ja vähentää epäpuhtauksia.

Purifying – kasvohoito ihonpuhdistuksella 

Tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle tai rasvoittuvalle iholle mekaanisella ihonpuhdistuksella.

Icon Time Anti-age Silver – kasvohoito 

Anti-age kasvohoito aikuiselle +30-vuotiaalle iholle.

Suojaa ihoa ylläpitämällä ihon toimintoja ja minimoi ulkoa tulevilta haittavaikutuksilta sekä ehkäisee mikrotulehduksien syntymistä.

Icon Time Anti-age Gold – kasvohoito 

Anti-age kasvohoito aikuiselle +40-vuotiaalle iholle.

Hoito ja tuotteet on kehitelty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihoa ja tekee siitä kimmoisamman.

Icon Time Anti-age Platinum – kasvohoito

Anti-age kasvohoito +50-vuotiaalle iholle.

Uudistaa väsähtänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla toimintoja. Soveltuu erityisesti yli 50-vuotiaalle ja myös aikaisemmin hormonaalisten muutosten aiheuttamasta ihon kuivuudesta ja veltostumisesta kärsiville.

Skin Map – kasvohoito

Jokaiselle eri ihotyypille räätälöitävä kasvohoito. Skin Map – tuotteet sisältävät Royal EPI-peptidiä, joka kiihdyttää ihon uusiutumisprosessia ja auttaa korjaamaan ulkoisten tekijöiden ja elintapojen aiheuttamia vaurioita ihossa. Kasvohoidon merkittävät anti-age-ominaisuudet stimuloivat korjausprosessia jättäen ihon kiinteämmäksi ja heleämmäksi.

V-lifting – kasvohoito 

Uudistava ja kiinteyttävä kasvohoito.

Älä anna ajan rasittaa piirteitäsi juonteilla ja veltostuneella iholla. Hoidossa käytetään kuorinnan sijaan kahta eri kasvonaamiota, jotka uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Hoidon hieronnan tavoitteena on edistää syvää lymfanestekiertoa. Sillä on myös anti-age -vaikutus sen sisältämän ihon muinaisen hierontamenetelmän ansiosta. Lisäksi hierontaliikkeet saavat aikaan tehokkaan kohottavan vaikutuksen, parantavat ihon hapenottokykyä ja poistavat nesteitä. Lopputuloksena kaunis ja elinvoimainen iho.

Whitelight – kirkastava kasvohoito 

Pigmenttimuutoksia vaalentava kasvohoito. Valittavana kolme eri vaihtoehtoa: Ihoa kirkastava hoito, hoito pigmenttimuutoksiin ja anti-age-hoito pigmenttimuutoksiin.

Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Bioelvyttää ja harmonisoi melaniinin tuotantoa. Ihon sävystä tulee tasainen ja kaunis.

Whitelight – kasvohoito pigmenttimuutoksiin 

Hoito, joka korjaa ihoon syntyneitä pigmenttimuutoksia sekä tasapainottaa melaniinin tuotantoa. Tasoittaa ihon sävyä ja virheitä.

Whitelight – anti-age-kasvohoito 

Tehokas anti-age kasvohoito, joka korjaa juonteita ja jo tulleita muutoksia, jotka aiheutuvat ulkoisista haittatekijöistä tai ikääntymisestä.

Perfection Sublime – kasvohoito 

Kirkastava ja tasoittava kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito auttaa ihoa uudistumaan ja parantaa samalla ihon rakennetta sekä tasapainottaa ihopigmenttien tuotantoa.

Oxygen Therapy – happihoito 

Ihon toimintoja elvyttävä kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, happilaitteen ja loppuvoiteen. Valittavana joko kirkastava, puhdistava, anti age tai lifting -vaikutteinen happihoito.

Timanttihionta – kasvohoito 

Timanttihionta on ihoa tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito. Se kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti pois ihon pinnalta kirkastaen, tasoittaen, uudistaen ja kiinteyttäen ihoa välittömästi. Kivuton ja hellävarainen kasvohoito. Timanttihionnan avulla on mahdollista madaltaa ihossa olevia arpia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Hoito on yhdistettävissä muihin kasvohoitoihin.

The Man  – syväpuhdistava tai elvyttävä kasvohoito

Stressiä lievittävä hoito on tarkoitettu erityisesti ihon syväpuhdistamiseen tai elvyttämiseen. Hoidossa tehdään kuorinta, hieronta (elvyttävä hoito) ja naamio, joka antaa iholle miellyttävän raikkaan tunteen. Syväpuhdistavaan hoitoon sisältyy mekaaninen puhdistus.

Suklaakasvohoito

Rentouttava ja aisteja hivelevä hoito. Suklaa heleyttää ja pehmentää kasvojen ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Täydellinen kasvohoito 

Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, kompressi, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio sekä päivävoide.

Silmänympärysihon hoito 

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin. Ei tehdä yksittäisenä hoitona.

Body Bioenergy – vartalohoito

Kokonaisvaltainen, rentouttava ja samalla tehokas vartalohoito, joka tasapainottaa ja harmonisoi kehoa.

Valittavissa viisi eri vaihtoehtoa:

  • Detox: Puhdistava vartalohoito, joka poistaa tehokkaasti kuona-aineita. Lievittää rasittuneita ja huonosti hapettuneita kudoksia.
  • cellDREN:  Nesteitä poistava vartalohoito, joka aktivoi mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa.
  • cellSLIM:  Vartalohoito, joka lisää kudoksien hapenottokykyä, aktivoi aineenvaihduntaa ja muokkaa kehoa.
  • cellRESHAPE:  Vartalohoito, joka lisää aineenvaihduntaa paineisessa sidekudosselluliitissa, jossa rasvasolut ovat ryhmittyneet suuriksi makromoduleiksi.
  • total body FOCUS: Vartalohoito, joka yhdustää veltostuneen kudoksen ja hoitaen samalla paikallisia rasvakertymiä.Jalkahoito 

Sisältää kylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, hieronnan ja lakkauksen. Lakkaus sisältää kynsilakkapullon. 

Jalkahoito lakkauksella  

Sisältää kylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, hieronnan ja lakkauksen. Lakkaus sisältää kynsilakkapullon.

Hemmotteleva jalkahoito 
Sisältää kylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston, kuorinnan, naamion, hieronnan ja lakkauksen (saat lakan mukaan).  

Manikyyri 

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsinauhaöljyn, käsien hieronnan ja kynsien lakkauksen. Lakkaus sisältää kynsilakkapullon. 

Pikamanikyyri 30min 

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan käsivoiteen sekä värittömän kynsilakan. 

Tuotteitamme

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää